FASTIGHETSMÄKLARE TILL NYVÅ FASTIGHETSFÖRMEDLING I HELSINGBORG!

Är du nyexaminerad fastighetsmäklare eller erfaren och meriterad? Vill du vara med på en spännande uppstartsresa där möjligheterna är oändliga? Tjänsten som Fastighetsmäklare på Nyvå by Löwander & Partners är för Dig som vill ta ditt mäklande till en högre nivå!

 

Rollen

I rollen som Fastighetsmäklare kommer en stor del av ditt jobb innebära att nätverka, ringa på leads samt synas och sprida Nyvå by Löwander & Partners kvaliteter mot nya kunder inom ditt valda geografiska område. Detta för att hjälpa dem att uppfylla sina drömmar och inte minst, dina drömmar! Din uppgift är att finnas vid kundens sida från första start till signerade papper i en av deras största affärer i livet! Arbetstiderna är flexibla men generellt mellan 9–17, därutöver tillkommer det allra roligaste – visningar, som förläggs på kvällar och helger. Det viktigaste är att du är ute och syns och sprider Nyvå By Löwander & Partners erbjudande och ditt personliga varumärke!

 

Du erbjuds

Nyvå by Löwander är en nystartad mäklarverksamhet med över 30-års erfarenhet i ryggen som nu ger sig ut på en fantastisk resa! Målsättningen är att starta upp 15 kontor inom 5 år och Du har alla möjligheter att vara med på denna resa. Du som person kommer att vara en stor del av Nyvå by Löwander & Partners marknadsföring, inte minst som deras ansikte utåt, och därmed får Du möjlighet att snabbt kunna ”göra dig ett namn”! Nyvå by Löwander & Partners lyfter fram och bygger ditt personliga varumärke! Du skall synas, du skall göra affärer! Atmosfären är familjär, där bra kvalitet samt att erbjuda kunderna mervärde står i fokus. Gränserna för din utveckling och framgång sätter du bara själv, Nyvå by Löwander & Partners erbjuder oändliga möjligheter! Nyvå by Löwander & Partners har idag tre kontor, två i Helsingborg och ett i Båstad. Du kommer sitta i nya, moderna och snygga kontor mitt i centrala Helsingborg, där man strävar efter att uppnå en personlig och social yta för kunder och kollegor. Kontoret på Drottninggatan erbjuder café-känsla och en uteservering med ”extra allt” för dig, dina kollegor och era kunder!

 

Din profil

Som fastighetsmäklare på Nyvå by Löwander & Partners ser vi att du har följande kompetenser;
– Eftergymnasialutbildning som fastighetsmäklare
– Registrering som fastighetsmäklare hos FMI
– Minst 2–3 års erfarenhet av försäljning, erfarenhet inom mäklarbranschen ses det som ett stort plus.
– Goda dator- och systemkunskaper, erfarenhet av Fasad är meriterande
– Flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift
– B-körkort är ett krav.
För att lyckas i rollen som fastighetsmäklare är dock din personlighet viktigast; att vara Mäklare är en livsstil! Vi ser att du är en mästare på att skapa och vårda relationer samt på att nätverka. Vidare ser vi dig som social, öppen och kommunikativ. Du har ett stort eget driv samt älskar att göra affärer och ger allt för att nå uppsatta mål. Ett stort plus är även om du är kreativ inom text och ord samt har lätt för att uttrycka dig.

Intresserad?

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Sök tjänsten via länken nedan! Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på 040 611 07 70!

Klicka här för att ansöka!