Toppmodernt nyproducerat parhus i natursköna Nyvång!

Pris
2 800 000 kr
Boarea:
137 Kvm
Rum:
6 rum och kök

Alla bilder

Välkommen till detta nyproducerade 1,5 plans parhus i Nyvång! Huset har genomgående vita väggar, snyggt ljust laminatgolv och två helkaklade badrum. Här finner du en helt öppen planlösning, en solig terass, fyra sovrum , två badrum samt en tvättstuga. Allt du behöver för ett bekvämt och fridfullt boende helt enkelt!
Varmt välkomna att boka en tid för visning med fastighetsmäklare Sanja Dedic!

Lite av varje

Välkommen till detta nyproducerade 1,5 plans parhus i natursköna Nyvång!  Huset har genomgående snyggt laminatgolv, vita väggar, ett helkaklat badrum på varje plan samt en tvättstuga/teknikrum. Här finner du en stenlagd entrésida och en fin tomt med sådd gräsmatta, ett trädäck samt ett förråd. Du välkomnas av en ljus och rymlig hall. I entrén finner du ett sovrum på vardera sida. Sovrummen är väl tilltagna med gott om plats för både säng och förvaring. Vidare på höger sida finns tvätt/teknikrum och därefter ett stilrent helkaklat badrum. Sen öppnar husets första plan upp sig och här finner du ett modernt kök som taget ur en katalog, ett sällskapsrum och en matplats i perfekt harmoni. Köket har rostfria vitvaror i form av spishäll, fläkt, ugn, inbyggd diskmaskin och fin inbyggd kyl och frys. Moderna stilrena vita köksluckor med en vacker kakel på väggen. Det är öppen planlösning som möjliggör en varierad möblering. Här kan ni öppna upp dörren till den soliga terrassen för att avnjuta goda grillkvällar eller bara njuta av lugnet. Här bor du i en vacker naturnära miljö!

Vi tar trappan upp till andra plan och här uppe finns två generösa sovrum, ett allrum samt ett stort helkaklat badrum med wc, handfat i kommod, spegel med inbyggd belysning samt en duschvägg i glas. Allt detta i samma fina eleganta stil som på nedre plan.

Varmt välkomna att boka en tid för visning med fastighetsmäklare Sanja Dedic!

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning ÅSTORP NYVÅNG GA:1
GA1

Nyvång

Nyvång är mest kända för sin "kulle" som man kan se runt om hela Nyvång. Den syns också bra från E4:an som passerar mellan Åstorp och Nyvång. Innan Nyvång fick sitt namn så kallade man det för Ormastorp. Det var när Höganäsbolaget kom till Ormastorp som man bara såg en stor vång (som betyder åker). Då sade bolagets VD: Här ska vi bygga en ny by med gruvverksamhet. Den ska heta "Nyvång"!!! Och så blev det...Det som de flesta kallar för "Nyvångs högen" eller "Nyvångs kulle" är egentligen en hög med slagg från Nyvångs stenkolsgruva.

I Nyvång bor det ca 600 människor. Grundskolan heter Nyvångsskola och där finns förskoleklass till åk 6. 

På skolan går det omkring 160 elever. Upptagningsområdet är Nyvång och byarna Snuggarp och Västra Broby. Barnen från Dala-området i Åstorp går också på Nyvångs skola. Från åk 7 går barnen i Hyllinge skola. Nyvång hade ett fotbollslag som hette Nyvångs IF som år 1966 gick ihop med Åstorp och heter idag Åstorps IF.

Sanja Dedic
Sanja Dedic
Fastighetsmäklare
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Fastighetsbeteckning:
NYVÅNG 1:368
Land:
Sverige
Kommun:
Åstorp
Stad:
Nyvång
Församling:
Björnekulla-Västra Broby
Postnummer:
265 50
Boarea:
ca 137 Kvm (enligt säljaren)
Tomtarea:
ca 400 Kvm (enligt säljaren)
Rum:
6 rum och kök
Varav sovrum:
4
Badrum:
2
Byggnadstyp:
1 1/2 plans parhus
Byggnadsår:
2019
Fasad:
Puts
Tak:
Betongpannor
Plåtarbete:
Plåt silver
Stomme:
Lättbetong
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Uppvärmning:
Värmepump
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA
Planbestämmelser:
Detaljplan: Norr om nyvång,skönbäck (1993-04-01) (genomförd )
Skattesats:
31.47%
Pantbrev:
1st om totalt 1 250 000 kr
Servitut:
GA1: Gemensamhetsanläggning ÅSTORP NYVÅNG GA:1

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta