Nyrenoverad, yteffektiv och fräsch tvåa! Stambytt och klar!

Pris
1 145 000 kr
Boarea:
64.5 Kvm
Rum:
2 rum och kök

Alla bilder

Välkommen till en nyrenoverad, stilren och fräsch tvåa på härliga Ättekulla! På dessa 64,5 kvm finner du en välkomnande hall med spotlights i taket, ett stort vardagsrum med utsikt över gården, ett sovrum med en egen fantastisk walk in closet och ett helt nytt kök med utgång till den fina balkongen. Varmt välkommen att boka visning!

Lite av varje

 

Välkommen till Bärnstensgatan 9 A! Nyrenoverad och klar, bara att flytta in och njuta!

När du kliver in i lägenheten så möts du av en välkomnande hall med gott om avhängningsutrymme, spotlights i taket och en härlig känsla av modern tid. Genomgående i hela lägenheten är det vitputsade väggar, ekparkett och nya radiatorer.

Rakt framför dig längst ner i hallen har du hemmets helkaklade och nya badrum med spotlights i taket, dushhörna, wc, spegelskåp, kommod och plats för tvättmaskin. Stambyte är utfört 2019.

Till höger om badrummet kommer du in genom glasade dubbeldörrar till det stilrena nya köket i vinkel. Avnjut många goda middagar i det mysiga köket med utgång till balkong. Balkongen är stor och har plats till både en loungegrupp och fina krukväxter för extra trivselkänsla. Eller varför inte att eget litet växthus till sommarens primörer, örter, och tomater!

Köksluckorna är i höglansigt sobert grått, bänkskivan är modern och går i mörkgrått, stilrena frostade glasskivor på väggen istället för kakel, inbyggd micro och ugn, inbyggd diskmaskin, inbyggd kyl och frys samt spishäll med en riktigt snygg spisfläkt!

Till vänster om hallen kommer du till hemmets generösa och luftiga vardagsrum med mycket ljusinsläpp från två stora fönster. Vardagsrummet har fantastisk utsikt över gårdens fina träd och grönska. Från vardagsrummet kommer du in till ett stort sovrum med egen walk in closet. Här inne finns inbyggda spotlights och gott om plats att inreda på det sätt man önskar för maximal komfort.

 

Här bor du nära till bussförbindelser, service, skola och förskola. Söder om Ättekullaskolan finns ett område med sportanläggningar i anknytning till grönområdet. Här finns även många natursköna omgivningar att promenera i och härifrån kan du bland annat se Öresund.

 

 

 

 

 

 

 

Allmänt

Föreningen består av 27 flerbostadshus i två plan med 391 lägenheter fördelat på 1 rok - 4 rok. Första inflyttning skedde 1973/74. Garageplats, parkeringsplats, MC/mopedboxar, cykelförråd, extra förrådsutrymmen samt kontorslokaler finns att hyra. P-plats kostar ca 55 kr/mån, carport kostar ca 120 kr/mån och garage kostar ca 300-425 kr/mån. Kösystem.

Övernattningslägenheter med pentry, toalett och dusch finns att hyra för medlemmarna. Fullt utrustad festlokal med plats för ca 60 personer. Det finns även en friskvårds- och trivsellokal med styrketräningsrum, bastu, solarium m m. Det finns också en bokningsbar bilvårdsplats.

Ättekulla

Välkommen till natursköna Ättekulla.

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är ett bostadsområde och industriområde och hyser bland annat Ramlösa Hälsobrunn AB och Finax. I bostadsområdet Ättekulla, finns både lägenheter och villor. Lägenheterna återfinns i höghusen, som syns på ett långt avsånd, samt i tvåvåningshus.


Ättekullaskolan, som byggdes om helt i slutet av 90-talet, har elever från årskurs 1-9 samt fritids. På Ättekulla finns även ett dagis samt ett litet centrum med bland annat en livsmedelsaffär, en tobaksaffär, frisör och pizzeria.

Sanja Dedic
Sanja Dedic
Fastighetsmäklare
Kassem Maatouk
Kassem Maatouk
Partner
Mäklarassistent
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Ättekulla
Församling:
Raus
Postnummer:
253 61
Boarea:
64.5 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
16
Lägenhetsnr LMV:
1103
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1973
Balkong:
Balkong
Förråd:
Ja
Våning:
2
Hiss:
Nej
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Centralvärme
Allmänt skick:
Som nytt
Avgift:
4 790 kr/mån
Andelstal, förening:
0.23905 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr (Betalas av buyer)
DRIFTSKOSTNAD Övrigt:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt:
300 kr/mån
Förening:
HSB Brf. Ättekulla
Org.nr:
7430003405

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta