Elegant enplansvilla med vänlig 60-tals charm

Pris
3 095 000 kr
Boarea:
90 Kvm
Rum:
6 rum och kök

Alla bilder

Välkommen till en hemtrevlig och mysig villa med 60-tals charm. Det stora rymliga köket med mycket ljusinsläpp välkomnar gemensam matlagning. På entréplan finner du två sovrum, ett badrum, stort och härligt vardagsrum med öppen spis och matrum med utgång till terassen. Från köket kommer du ut till det inglasade uterummet och ut på trädäcket som sträcker sig i två väderstreck. Här har du även tillgång till din pool. Välkommen att boka visning!

Lite av varje

Välkommen till en praktisk hall med beiga klinkers samt gott om avhängningsutrymme. Det är genomgående ljusa väggar i huset.

Köket är fantastiskt ljust med stora fönster och här finns utgång till husets inglasade uterum. Uterummet med sadeltak är tillbyggt år 2002 och det ger en härlig känsla av rymd. Det är byggt i maximal harmoni med det befintliga huset och värms enkelt upp med ett värmeelement.

Köksinredningen är i vitt och här finns gott om skåp för förvaring och arbetsytorna är generöst tilltagna. Vitvarorna är av nyare modell. Här finner du dubbel kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin och eleganta svarta och beiga kakelplattor på väggen. Det matchar fint med mörk bänkskiva och golv. I köket finns också gott om plats för ett rejält matbord.

Vardagsrummet är fantastiskt med stora fönster och kasset i den öppna spisen. Mysfaktorn är hög när brasan är tänd! Här finner du ekparkett och en tegelvägg  á la 60 tal för extra värme. Från vardagsrummet är det sedan öppet mot ett matrum med plats för många gäster vid bordet. En social yta med härligt ljusflöde och utgång till trädäcket i västerläge. Perfekt för sommarkvällarna när grillen är igång. På den här sidan finner du även familjens pool.

Badrummet är helkaklat i ljusa nyanser och spotlights i taket samt golvvärme. Här finns ett fönster, en duschhörna, spegelskåp, kommod och wc.

Det stora sovrummet finner du i hallen till vänster med fönster i väster. Längst ner i hallen till höger har du det andra sovrummet som även det är rymligt med inbyggda garderober och fönster i nordöst.

I hallen finns en trappa upp till vinden. Vindsutrymmet är inrett till hälften och uppe finns det ett litet fönster, plats för säng samt ett litet element. Det finns gott om förvaringsutrymme. I mitten av huset finns även en centraldammsugare.

 

 

 

 

 

 

Källarplan

Den praktiska trappan ner till källarplan finner du i köket. Genomgående på källarplan har du fönster med mycket ljusinsläpp i alla rum samt ljusa väggar. När du kommer ner så har du till vänster ett stort badrum med bastu och dusch. Badrummet är helkaklat med mörka klinkers och ljusa kakel på väggarna. Det finns golvvärme samt gott om plats för träningsmaskin eller ett badkar. Den vedeldade bastun finns direkt till vänster i badrummet. Här kommer du att njuta av många värmande och avkopplande stunder! Nästa rum som möter oss från vänster är garaget/hobbyrummet. Det här rummet kan användas som kontor eller ett hobbyrum.  Här finns garagedörrar med ljusinsläpp. Nästa rum är ett sovrum med fönster i två väderstreck, heltäckningsmatta samt en luftvärmepump. Här nere finner du även förråd, tvättstuga samt matkällare.

 

 

Trädgården

Trädgården är härligt grön med gott om plats för lek bland knotiga äppelträd och vackra höstlöv. Här finns även körsbärsträd, plommonträd samt en del säsongsörter. Huset har ett väl tilltaget trädäck med inbyggd pool (ej uppvärmd) i väst. När höstrusket sedan kommer smygande så kliver vi in i det härliga inglasade uterummet i sydväst. På tomten finns också ett praktiskt trädgårdsförråd med plats för alla nödvändiga trädgårdsverktyg. Parkerar bilen gör du på den stenlagda uppställningsplatsen på tomten.

 

Ödåkra

Ödåkra ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum. Ödåkra genomkorsas av Västkustbanan (tåghållplats på pågatågslinjen mellan Ängelholm och Malmö) och ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4. Närheten till Helsingborg har gjort orten populär och det stora radhusområdet Björka byggde samman Väla Centrum med Ödåkra under 1980-talet och fler bostäder är under planering.

Ödåkra har i sin omgivning tre skogsdungar: Duvestubbeskogen, Björka skog och Väla skog. Duvestubbeskogen är ett populärt rekreationsområde med bänkar och anlagda stigar. Björka skog är kuperad och används i viss utsträckning för hästridning. Väla skog, söder om Ödåkra, är avsatt som naturreservat. Här finns bra promenadstigar och cykelväg.

Sanja Dedic
Sanja Dedic
Fastighetsmäklare
Kassem Maatouk
Kassem Maatouk
Partner
Mäklarassistent
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Fastighetsbeteckning:
HELSINGBORG RAPPHÖNAN 2
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Ödåkra
Område:
Ödåkra
Församling:
Fleninge
Postnummer:
254 74
Tomtarea:
787 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea:
90 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea:
90 Kvm (Fastighetsregistret)
Rum:
6 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 5
Badrum:
2
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1960 (Enplansvillla med källare)
Fasad:
Tegel
Tak:
Tegelpannor
Plåtarbete:
Lackerad plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Källargrund
Murstock:
Ja
Fönster:
2-glas och 3-glas
Eldstad:
Öppen spis med kasset
Ventilation:
Självdrag
Tv- internetutbud:
Statsnät
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Huvudsakligt väderstreck:
V
Planbestämmelser:
Stadsplan: ödåkra samhälle,södra delen (1977-11-17) (genomförd 1977-11-17)
Taxeringsvärde totalt:
1 559 000 kr
Taxeringsvärde fastighet:
1 070 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
489 000 kr
Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
220
Skattesats:
31.39%
Pantbrev:
12st om totalt 2 085 250 kr
Värdeår:
1960
Energistatus:
Beställd
DRIFTSKOSTNAD Övrigt:
3 000 kr/mån
36 000 kr/år
Driftskostnader totalt:
3 000 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad, Enligt säljarens uppgifter
Bastu:
Typ: Egen, ved

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta