Stilren och fräsch tvåa med inglasad balkong på trivsamma Kjellstorp

Pris
800 000 kr
Boarea:
63 Kvm
Rum:
2

Alla bilder

Välkommen till trivsamma Kjellstorp och denna ljusa, fräscha tvåa på andra våningen med stor inglasad balkong. De 63 kvm är väldisponerade med hemtrevligt, mysigt kök med matplats, ljust sovrum med hel garderobsvägg, helkaklat badrum och vardagsrum med utgång till balkongen. Varmt välkommen att boka tid för visning med fastighetsmäklare Sanja Dedic!

Lite av varje

Välkommen till denna fina tvåa på Dalhemsvägen 51 A!. När du kommer in i den rymliga och ljusa hallen med praktiskt ljust klinkergolv infinner sig direkt en känsla av rymd. Det är genomgående vitmålade släta väggar samt vackert ljust laminatgolv i hela lägenheten. Genom valvet rakt framför dig hittar du bostadens väl tilltagna vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Här finns utgången till den härliga inglasade balkongen i bra solläge. På balkongen hittar du vackert trallgolv och plats för utemöbler att njuta på stora delar av året. I vardagsrummet finns det gott om plats för umgänge. 

Precis innan vardagsrummet har vi bostadens hemtrevliga och mysiga kök med beiga luckor och en utrustningspark bestående av spis, fläkt,  micro, dubbel kyl och frys samt en Electrolux diskmaskin från 2019. Längst ner i köket vid fönstret finns det plats för ett matbord med stolar. Från köket kommer vi sedan in till sovrummet med en helvägg med inbyggda skjutdörrsgarderober med speglar. 

Direkt till vänster om entrén finns bostadens badrum som är helkaklat i grått, med duschkabin, tvättställ och kommod, wc,spegelskåp, fönster, spotlights med dimmers. Här har ni möjlighet att sätta en alldeles egen prägel på interiören då föreningen har planerat ett stambyte inom kort. Detta innebär att man då får vara med och påverka badrummets utseende.

Tvättstuga och förråd finns i trappen i källaren. Varmt välkommen att boka en tid för visning och uppleva denna fina lägenhet på plats!

Brf Kjellstorp

HSB Brf Kjellstorp ligger i ett naturskönt område och erbjuder moderna lägenheter, luftiga grönområden samt ett attraktivt läge med Helsingborgs centrum bara runt hörnet. Föreningen har 338 bostadsrättslägenheter. Inflyttning skedde under 1971. Mellan huskropparna finner ni välskötta planteringar, välgjorda stenpartier, uppväxta träd, mötesplatser och trevliga gångstråk samt lekplats. Den 1 januari 2020 gjorde föreningen en avgiftshöjning på 3 %. För lägenheter med inglasad balkong har en obligatorisk tilläggsavgift införts som tillkommer på månadsavgiften varje månad, detta för att på ett rättvist sätt fördela kostnaden för inglasningen enligt föreningens uppgifter. Balkongtillägget är fastställt till 390:-/månad.

Föreningen utför tillsyn i samband med överlåtelse, för att kontrollera lägenheterna. För mer information uppmanas spekulanter att kontakta föreningen. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.hsbkjellstorp.se/. Information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Balkongtillägg har även införts som ett obligatoriskt tillägg på 390 kr/mån utöver månadsavgiften för de lägenheter med inglasad balkong. I avgiften är värme, vatten, kabel-TV (Smallpaket från ComHem), internet (100 mBit från ComHem) samt IP-telefoni inkluderat. I september 2020 övergår man till stadsnätet och alla kanaler blir digitala.

Renoveringar - Utförda renoveringar:
Föreningen har under 2015 tilläggsisolerat vinden, installerat led belysning i trapphuset med närvarosystem. Bytt takfläktar plus köksfläktar i samtliga lägenheter. Under 2018 installerat porttelefoner, tillfört fler parkeringsplatser samt renoverat och byggt ut gymmet. 2018 gjordes även renovering, utbyggnad och inglasning av balkonger. -Kommande renoveringar:
Stambyte är planerat till 2021. Stambyte innebär att tappvatten och avloppsledningar byts ut.
För de närmsta tio åren planerar även styrelsen fönsterbyte.

En garageplats kostar 382:- eller 487:-/månad, hyran höjs med 1,5% årligen. Det är för närvarande ingen kö. Det finns ca 150 parkeringsplatser som disponeras i mån av plats, två parkeringstillstånd medföljer lägenheten och skall överlämnas av säljaren.

Gemensam gård mellan huskropparna med bland annat rabatter och lekplatser. Föreningen har gemensamma tvättstugor som kan nyttjas. Obs, tvättstuga finns däremot inte i alla fastigheter.
Kvarterslokal kan hyras av föreningens medlemmar mot avgift 700 kr/dygn och 1 000 kr i deposition.
Övernattningslägenhet (1 rum och kök) finns att hyra mot avgift 400 kr/dag, 2-6 dagar - 300 kr/dag, 1 vecka - 1500 kr och deposition 1000 kr.
Bokning av kvarterslokal och övernattningslägenhet sker på expeditionstid hos bovärd.
Bastu/Familjebastu bokas i bokningsterminaler vid tvättstugorna.
Föreningen har även ett gym/motionsrum som nyligen renoverats.

Kjellstorp/Dalhem

Allmänt
Trevligt område med närhet till Helsingborgs centrala delar. Förskolor och en grundskola finns i området.

Kommunikation
Bra kommunikation med stadsbussar. Nära påfarten till E4 och E6.

Närservice
Välsorterade livsmedelsbutkier precis i närheten. Ica Maxi, Citygross, Lidl ligger inom gångavstånd.

Sanja Dedic
Sanja Dedic
Fastighetsmäklare
Kassem Maatouk
Kassem Maatouk
Partner
Mäklarassistent
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Kjellstorp
Församling:
Filborna
Postnummer:
254 65
Boarea:
63 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
321
Lägenhetsnr LMV:
1102
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1971
Fönster:
3-glas
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
invid lägenheten
Våning:
2
Hiss:
Nej
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Centralvärme
Avgift:
5 135 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV,internet
Ingår ej i avgiften:
balkongtillägg
Andelstal, förening:
0.27618 %
Andelstal, ägande:
0.27618 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr (Betalas av buyer)
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
162
Energiprestanda:
162 kWh/Kvm och år
Energiklass:
F
Förening:
HSB Brf Kjellstorp
Org.nr:
743000-3181

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta