Tryggt, modernt och trivsamt seniorboende med 2 generösa uteplatser!

Pris
1 875 000 kr
Boarea:
77.5 Kvm
Rum:
2 rum och kök

Alla bilder

Här bor du perfekt med det fräscha, genomtänkta och praktiska som Riksbyggens Bonumkoncept erbjuder! Lägenheten känns välkomnande med dess generösa rumshöjd såväl som de generösa fönsterpartierna som ger en magiskt ljusinsläpp till det trivsamma
sällskapsrummet och köket. Här har du utgång till två uteplatser där du kan skapa en härlig utemiljö med både avkoppling med en kopp kaffe o kanske till och med en egen odling i pallkragar om man så vill! Varmt välkomna att boka visning med fastighetsmäklare Ulf Löwander

lite av varje

Välkommen till ditt nya hem!

För dig som önskar det lilla extra och vill ha det bekvämt och bra är denna seniorlägenhet alldeles perfekt. Allt är noga genomtänkt för att ge den bästa möjliga livskvalitet. 

Du möts av en trevlig möblerbar hall som har en praktisk skjutbar garderobsparti för behovet av förvaring. Härifrån bjuds du in till vardagsrummet som bokstavligen flödar av ljus och rymd. Vardagsrummet är här integrerat med köket som är lättarbetat, erbjuder bra arbetsytor, fullhöjd på kyl och frys, ugn i arbetshöjd samt att du har ett fönster över diskhon så du kan se ut mot Fänriksgatan. Lägenheten stoltserar även med 2 stycken minst sagt rymliga altaner, en har utgång vid köket och har soligt västerläge och den andra nås via vardagsrummet och vätter in mot den mycket trivsamma innergården. Sovrummet är lugnt beläget med fönster mot gården. Till sist är det badrummet som inger ett stilsäkert,fräscht intryck och har allt man kan önska sig. Här är det helkaklade ljusa väggar med svart golvklinker som har eluppvärmd komfortvärme , duschvägg av glas, vägghängt tvättställ och badrumsskåp och infälld belysning samt tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk och överskåp för förvaring. 

För att göra denna bostad rättvis så kom på personlig visning där du själv kan uppleva den på plats. Hjärtligt välkommen att boka visning.

 

 

Område

Här bor du i den mycket populära stadsdelen Ringstorp som är ett av de första områden som byggdes utanför Helsingborg äldre bebyggelse efter andra världskriget. 

Idag är Ringstorp en modern stadsdel med närbutik, restauranger, skola, bibliotek och vårdcentral. På några få minuters cykelavstånd når du Pålsjö skog med dess fantastiska miljö med motionsslingor, tennisbanor och den mysiga Pålsjöpaviljongen som gör stadens godaste våfflor.

Lika nära men i riktning söderut ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar samt Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar för olika idrottaktiviteter.

Ulf Löwander
Ulf Löwander
Registrerad Fastighetsmäklare
Partner
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Helsingborg, Ringstorp
Församling:
Helsingborgs Maria
Postnummer:
254 52
Boarea:
77.5 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr LMV:
1001
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2014
Fönster:
Isolerfönster
Balkong:
Balkong och uteplats
Förråd:
Källarförråd
Våning:
BV
Hiss:
Ja
Ventilation:
Mekanisk
Tv- internetutbud:
Fiber
Uppvärmning:
Centralvärme
Avgift:
4 789 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Andelstal, förening:
3.38076 %
Andelstal, ägande:
3.38084 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
Förening:
Bonums BRF Alba
Org.nr:
769622-0859
Parkering:
Typ: Garage
Antal platser: 23

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta