Topprenoverad våning med känsla och elegans!

Pris
3 395 000 kr
Boarea:
110 Kvm
Rum:
3 rum och kök

Alla bilder

Välkommen till Hälsovägen 5 i hjärtat av Helsingborg. Här bor ni mitt i centrum med närhet till butiker, kultur, bad och strand. Lägenheten om 110 kvm är totalrenoverad under 2018. Vackra och kvalitativa materialval genomsyrar bostaden. Fantastiska ytor med öppen planlösning mellan hall/kök/matsal och vardagsrum med öppen spis. Elegant stengolv i hall/kök och ett vackert fiskbensparkettgolv i övriga delar. Välkommen att boka tid för visning!

Allmän

Välkommen till Hälsovägen 5, ett boende för dig med höga krav på material och estetik. En elegant och representativ våning. Den genuina känslan, som infinner sig i denna bostaden med vackert fiskbensmönstrad oljad ekparkett, de vitmålade väggarna, den härliga takhöjden och de stora fönsterna gör lägenheten lätt att trivas i. Bostaden har totalrenoverats under 2018, det är bara att flytta in. 

Redan i hallen möts ni av ljuset och rymden. Hallen med det marmorinspirerade stengolvet öppnar upp in mot köket och ger en välkomnande känla. Köket är generöst med en helläcker, stor köksö centralt placerad. Här finns gott om arbetsytor och avlastningsytor vilket underlättar större middagsbjudningar. Varje kvadratmeter i lägenheten är väl utnyttjad. Lägenheten har en öppen, härlig planlösning med generösa sällskapsytor. Matsalen ligger i direkt anslutning till köket, här kan ni få plats med ett större matsalsmöblemang. Vardagsrummet har en vacker öppen spis ( ej fungerande) och stora fönster i soligt söderläge för optimalt ljus och vy mot St Jörgens plats och grönskan i Landborgen. 

Det helkaklade (i jordnära färger med vit inredning) badrummet med modern touch och stilren elegans ligger i anslutning till entrén/hallen. De två sovrummen är ljusa och fina, ett av dem vetter in mot innergården och ett mot söder. Det ena av sovrummen används idag som ett väl tilltaget dressingroom.

Kök

Modernt och stilrent kök med vit köksinredning och läckra arbetsbänkar i vitt. Här finns bra arbetsytor och bra förvaring. Centralt placerad i köket är den generösa köksön, en bra avlastningsyta men också en bra plats att umgås runt. Infällda spotligts i tak och en modern inbyggd köksfläkt som integrerats i det lite sänkta taket. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, inbyggnadsugn, induktionshäll samt diskmaskin.

Badrum

Helkaklat badrum i jordnära, sobra förger. Stilfull inredning med vask och kommod, vägghängd toalett och rymlig duschhörna.

Balkong/Takterrass

På fastighetens tak finns en takterrass som alla boende får använda. Här har ni underbar utsikt över sundet, upp mot den grönskande Landborgen och Kärnan.

Brf Funkis

Brf Funkis i Helsingborg är en äkta förening med totalt 22 lägenheter och 5 lokaler. Två lokaler är bostadsrätt och tre är hyresrätt. Två av lägenheterna är hyres bostäder. Föreningen har 5 st parkeringsplatser, idag är det kö. Kostnaden för en plats är 1 100kr/månad. Utförda renoveringar: Relining av stammarna 2016, nya fönster 2016, fiber via stadsnätet indraget. Kommande renoveringar: Byte till säkerhetsdörrar, renovering trapphus. Föreningen har den 1/7-17 höjt avgiften med 10%. Varje lägenhet har ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga och torkrum samt en källar lokal. På fasighetens tak finns en uteplats med fantastisk utsikt över staden.

 

 

 

 

Ulf Löwander
Ulf Löwander
Registrerad Fastighetsmäklare
Partner
Kassem Maatouk
Kassem Maatouk
Partner
Mäklarassistent
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Centrum
Församling:
Helsingborgs Maria
Postnummer:
252 21
Boarea:
110 Kvm (Föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
1101
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1936
Balkong:
Gemensam takterrass
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Fiber
Uppvärmning:
Centralvärme
Avgift:
6 238 kr/mån
Andelstal, förening:
5.30995 %
Andelstal, ägande:
5.37205 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
400 kr/mån
4 800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
Förening:
BRF Funkis
Org.nr:
716439-3345
Kontakt:
Carin Rehncrona

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar

Visningar

  • Det gick inte skicka in din bokning.
    Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
  • Tack för din bokning!
  • Skickar

Karta