En riktigt mysig pärla i kvarter med villor och parkmiljö.

Pris
965 000 kr
Boarea:
26 Kvm
Rum:
1 rum och pentry

Alla bilder

Välkommen till denna lilla pärla som är både ljus och känns “rymlig” trots sina 26 kvm. De stora fönstren i väster med vyn över de vackra villorna och dispositionen för övrigt gör boendet inbjudande och trivsamt. Litet mysigt pentry/arbetskök i vitt, helkaklat duschrum och som sagt ett rum med högt i tak och ljuset som ger er kvalitet i vardagen. Välkommen att höra av er till oss för att boka en visning.

Lite av varje

Välkommen till denna lilla pärla som är både ljus och känns "rymlig" trots sina 26 kvm. De stora fönstren i väster med vyn över de vackra Tågaborgsvillorna och dispositionen för övrigt gör boendet inbjudande och trivsamt. Välkomnade liten entré/hall där arbetsköket/pentryt lyser sig fräscht i vitt med mörkgrå arbetsbänk och maskinell utrustning betsår av kyl/frys, ugn, mindre häll, fläkt samt microugn.Tilll vänster finner ni det helkaklade duschrummet som också det är vitt på väggar och mörkgrått golv. Rummet med högt i tak och ljuset som ger er kvalitet i vardagen ger plats till sänghörnan, soffgruppen och matbordet och känns riktigt yteffektivt. Med den låga månadsavgiften lämpar sig lägenheten perfekt för studenten, övernattningslägenhet för konsulten eller som en första lägenhet när ungdomen är mogen att flytta hemifrån. Välkommen att höra av er till oss på Nyvå By Löwander & Partners för att boka en visning.

Allmänt

Föreningen består av 22 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och en lokal med hyresrätt.

Utförda renoveringar; 2013 Nya källarförråd, relining av stammar. 2014 Fasadrenovering, Balkongrenovering, Takrenovering, Fönsterbyte. 2014-2015 Diverse målningsarbete, dränering och isolering av grund mot Karl X Gustavs Gata. 2016-2017 Dränering/isolering av grund mot innergård. 2017 Byte av takfläkt. 2018 Målning av dörrar.

Ulf Löwander
Ulf Löwander
Registrerad Fastighetsmäklare
Partner
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Tågaborg
Församling:
Helsingborgs Maria
Postnummer:
254 38
Boarea:
26 Kvm (Föreningens information)
Rum:
1 rum och pentry
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
14
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1930
Våning:
2/5
Hiss:
Ja
Avgift:
1 399 kr/mån
Andelstal, förening:
1.214 %
Andelstal, ägande:
1.21365 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
129
Energiprestanda:
129 kWh/Kvm och år
Förening:
BRF Falken 1
Org.nr:
769612-2303

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta