Idylliskt radhusboende med mkt soligt läge på populära Raus Södra!

Pris
1 495 000 kr
Boarea:
97.5 Kvm
Rum:
3 rum och kök

Alla bilder

Om du har bodrömmar om ett charmigt, lättskött boende kan vi nu erbjuda er detta radhus med 97 välplanerade kvadratmeter med egen liten täppa samt närhet till både naturen och staden. Vad mer behövs? Varmt välkommen att boka personlig visning med fastighetsmäklare Ulf Löwander

Lite av varje

Den välkomnande entrén och hallen, med vitmålade väggar och fint ekgolv, får ett härligt flöde av ljus från vardagsrummets fönster i soligt söderläge. Duschrum med våtrumsgolv och delvis kakel på väggarna samt ett fönster för behagligt ljus. Ett mysigt och trivsamt kök med inredning i vitt med bra arbetsytor och en rymlig matplats. Praktiskt grovkök med tvättmaskin, torktumlare, vask och garderober. Ett härligt ljust vardagsrum där det finns plats att umgås, ekgolv, vitmålade väggar och utgång till det mycket generösa trädäcket samt liten täppa i soligt söderläge.
På ovanvåningen möts man av en hall som leder till två riktigt rymliga sovrum och ett badrum. Sovrummen är som sagt väl tilltagna och har dessutom varsin rymlig klädkammare. Fräscht badrum med badkar, våtrumsgolv och delvis kakel på väggarna.

Allmän beskrivning

Föreningen äger fastigheten Helsingborg Skinfaxe 4 med 10 byggnader uppförda 1990 med adresser Holmgårdsgatan 1-45 och Midgårdsgatan 2-60. De 52 bostadsrätterna fördelar sig enligt 9 st 2 rok, 25 st 3 rok och 18 st 4 rok samt 57 kallgarage i länga (ca 250:-/mån) och 5 parkeringsplatser (ca 75:-/mån). Föreningen tillämpar kösystem. Gemensamhetslokal för sammankomster, övernattning och trivsamma fester. Underhåll sker löpande. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

Vi är en bostadsrättsförening på Raus, med närhet till  Ättekulla naturreservat, Råådalen och andra sköna områden. Gångavstånd till Råå centrum, hamn och strand samt nära in till Helsingborg centrum.  God ekonomi, bostäder av hög kvalitet och omsorg för varandra och vår miljö är några av våra styrkor. En bra miljö för barnfamiljer har vi också, bl.a. genom en egen grön hörna som ger utrymme för både lek och sociala aktiviteter med barnen! Vår styrelse består idag av personer med olika kompetens, både från föreningen samt med representanter från Riksbyggen.

Ulf Löwander
Ulf Löwander
Registrerad Fastighetsmäklare
Partner
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Raus Södra / Råå
Församling:
Raus
Postnummer:
253 62
Boarea:
97.5 Kvm (Föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
2
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus
Byggnadsår:
1990
Fönster:
isolerglas
Balkong:
Altan på entresida och trädäck på trädgårdssidan
Förråd:
Fårråd i trädgården
Tv- internetutbud:
Com hem TV ingår, Fiber
Avgift:
6 983 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Andelstal, förening:
1.92179 %
Andelstal, ägande:
1.92838 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
500 kr/mån
6 000 kr/år
Driftskostnader totalt:
500 kr/mån
Förening:
Brf Starkodder
Org.nr:
7164068947

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar
NULL

Inga visningar

Karta