Underbar fyra med stor inglasad balkong i bästa solläge!

Pris
1 395 000 kr
Boarea:
89 Kvm
Rum:
4 rum och kök

Alla bilder

Välkommen till en rymlig och eftertraktad lägenhet på populära Rosengården! Här finner du fyra rum och ett kök öppet mot vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Här finner du även ett stort helkaklat badrum och med tvätt/torkmaskin. Njut av den härliga stora inglasade balkongen året runt. Här har du många soltimmar att njuta av. Varmt välkommen att boka tid för en visning med fastighetsmäklare Sanja Dedic!

Lite av varje

Välkommen in denna härliga fyrarummare på tredje våningen på populära Rosengården! När du kommer två trappor upp så har du bostadens entré längst ner i loftgången. Framför köksfönstret finns här möjlighet att ha ett litet bord och stolar. Här kan du avnjuta morgonkaffet under de varma månaderna på året. När du kommer in i bostaden så har du ett avhängsningsutrymme direkt till vänster med ett överskåp. Direkt i entrén har du gråa klinkers på golvet som sedan går ut i mörkt laminatgolv. Rakt framför dig har du bostadens första sovrum. Här har du laminatgolv, en fondvägg med gråaktig tapet och resterande vita väggar. Bakom nästa dörr finner du bostadens helkaklade och stora badrum. Här finns ångdusch, tvätt/torkmaskin, wc, Handfat i kommod, spegelskåp, ett fönster samt golvvärme. Andra och största sovrummet finner du intill badrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober i vinkel. Här finns stora fönster och utgång till balkong. Väggarna är vita med en fondvägg och det är samma snygga laminatgolv även i detta sovrum.

Köket och vardagsrummet är centrerade i bostaden och det är ljusinsläpp från båda hållen då det är helt öppen mellan just kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för hela familjen! Det är vita väggar med en mönstrad fondvägg i vardagsrummet.  Köket är modern och stilfullt med ekluckor och en svart laminatskiva, svarta glansiga kakelplattor och rostfria vitvaror. Här finns dubbel kyl och frys, inbyggd micro, diskmaskin, tvättho, fläkt spisplatta och ugn. Det finns plats för ett rejält matbord i köket.

Från vardagsrummet kommer man också ut till den stora härliga inglasade balkongen. Här kan man njuta av många soltimmar då balkongen är i bästa solläge. Från vardagsrummet kommer man även ut till bostadens tredje sovrum. Här finns det vita väggar med en fondvägg/barntapet och mörkt laminatgolv. Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats!

 

 

Riksbyggen Brf Hbghus nr 17

Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 17 är en äkta bostadsrättsförening med 216 lägenheter i Helsingborg. Föreningen bildades år 1968 .

Adress: Sockengatan 14-28, 25277 Helsingborg
Område: Rosengården norra
Organisationsnr: 743000-3215
Antal lägenheter: 216
Antal garage platser: 127
Antal parkerings platser: 100
Byggnadsår: 1974

Busslinjer: 4 och 8
Gångavstånd till Rosengården centrum där det finns:
Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård.
Även detta finns inom gångavstånd:
Dagis, Skolor, Kyrka, Bad & sporthall. Parkeringstillstånd fås mot uppvisande av giltigt kontrakt. P-plats eller garage ingår inte i mån.avgiften. 2 p-platser per lägenhet får hyras. Om man behöver fler så finns garage att hyra. Kö kan förekomma till garage och p-platserna. P-plats och garage sökes genom köportalen på riksbyggen.se eller på telefon 0771-860860.

 

 

 

 Rosengården/Norra Husensjö

Rosengården är en stadsdel bestående mestadels av flerfamiljshus, som ligger i östra delen av Helsingborg. Här finns bra möjligheter till fritid och rekreation genom närheten till Fredriksdals muséer och trädgårdar, Filbornabadet, Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och hallar för olika idrottsaktiviteter
Närservice
Nanny Palmkvistskolan, med låg- och mellanstadie, ligger på några få minuters gångavstånd. Till Fredriksdalsskolan med låg-, mellan- och högstadie cyklar du på cirka fem minuter. Här finns även gott om förskolor samt John Blund, en nattförskola.Besök gärna Helsingborgs stads hemsida www.helsingborg.se för aktuell information om skolor och barnomsorg.

Övrigt serviceutbud i form av affärer, sjukvård, bank- och postservice finns också i områdets närhet. Dels i Rosengårdens centrum och dels utmed Jönköpingsgatan.

Sanja Dedic
Sanja Dedic
Fastighetsmäklare
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Rosengården/Norra Husensjö
Församling:
Helsingborgs Gustav Adolf
Postnummer:
252 77
Boarea:
89 Kvm (Föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
105
Lägenhetsnr LMV:
1201
Tillträde:
Flexibel
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1974
Fönster:
3-glas
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Finns ute i särskilda rum.
Våning:
3
Hiss:
Nej
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Centralvärme
Huvudsakligt väderstreck:
S
Allmänt skick:
Gott
Avgift:
5 662 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, El fasta delen, Kabel-TV
Ingår ej i avgiften:
El rörlig del
Andelstal, förening:
0.56691 %
Andelstal, ägande:
0.57058 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr (Betalas av buyer)
Reparationsfond:
101 kr
Förening:
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 17
Org.nr:
743000-3215

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar

Budhistorik

  • 1
    Bud: 1 350 000 kr
    Datum: 2020-03-26 18:29
NULL

Inga visningar

Karta