En stor 2:a eller en liten 3:a med öppen planlösning? Här finns valmöjligheten...

Pris
2 325 000 kr
Boarea:
71.5 Kvm
Rum:
2 rum och kök

Alla bilder

Möjligheternas Tågaborgsvåning med härlig vy över sundet mot Danmark. Lägenheten är idag en luftig, rymlig och väldisponerad 2:a som enkelt görs om till en 3:a. Köket är stilrent vitt med maskinell utrustning i rostfri design. Stort sovrum med schysst förvaring och utgång till den mysiga, inglasade balkongen som vetter mot den fina innergårdsmiljön. Relaxbadrum med bla ångdusch och egen tvättmaskin och torktumlare för bekvämligheten. Varmt välkomna på visning!

Lite av varje

Här har ni verkligen en ypperligt möjlighet att förädla/förändra denna stora 2:a till en mysig 3:a med öppen planlösning, eller må bra i den som den är såklart, valet blir ditt...

Välkomnande entré/hall med bra avhängningsmöjlighet och gott om förvaring bakom skjutgarderober, klinkergolv precis vid entrén och parkettgolv i hallen. Här öppnar ett valv upp till vardagsrummet med ett generöst burspråk för optimalt ljusinsläpp och där ni även kan beskåda båtarnas framfart i Öresund. Vardagsrummet är såpass yteffektivt så om ni har behov av ytterligare ett sovrum kan det enkelt förverkligas här. Likaså kan planlösningen förändras till det positiva om ni är för öppna ytor där väggen mellan vardagsrum och kök möjligen kan tas bort till stor del (dock krävs det föreningens godkännande och med all säkerhet att det monteras en balk), men som sagt möjligheternas våning... Vidare är köket rymligt med inredning i vitt och maskinell utrustning i rostfri design (is & kaltl vatten i side-by-sideenheten), köksön är lös och tas enkelt bort om ni önskar ett matbord istället. En stor klädkammare, badrum med ett "relax-duschbadkar" och både tvättmaskin och torktumlare för all tänkbar bekvämlighet. Ett väl tilltaget sovrum med bra garderober och utgång till den mysiga, inglasade balkongen(söderläge) som vetter mot den härliga innergårdsmiljön... Varmt välkommen att boka tid för visning...

 

 

Allmänt

Fastigheten Helsingborg Mars 13 har en tomtareal om 2 266 kvm.
Marken innehas med äganderätt.
Föreningens byggnader uppfördes under 1982-1983, fastigheten stod färdig för inflyttning den 1 februari 1983. Föreningens byggnader utgörs av 1 flerbostadshus bestående av 61 lägenheter och 2 lokaler. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
I fastigheten finns även en gemensamhetslokal med fullt utrustat kök, som kan disponeras av medlemmarna till fest eller liknande. Dessutom finns två gästrum för uthyrning till medlemmarna samt en motionslokal. Den totala boytan uppgår till 5 021 kvm bostadsarea.
Lägenhetsfördelning:
29 stycken 2 rum och kök
19 stycken 3 rum och kök
12 stycken 4 rum och kök
1 stycken 5 rum och kök

Föreningen har dessutom följande gemensamma lokaler/ytor: 2 tvättstugor med torkrum och mangelrum, mattvättstuga, 2 övernattningslägenheter med mini kök, festlokal med fullt utrustat kök, snickarbod, ett bra gym samt ett pingisrum.

Ulf Löwander
Ulf Löwander
Registrerad Fastighetsmäklare
Partner
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Helsingborg
Område:
Tågaborg / Centrum
Församling:
Helsingborgs Maria
Postnummer:
254 39
Boarea:
71.5 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1 till 2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
25
Lägenhetsnr LMV:
1102
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1983
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem, Digitalt grundutbud. Bredband 100 MB
Uppvärmning:
Centralvärme
Avgift:
3 455 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband
Ingår ej i avgiften:
Hushållsel
Andelstal, förening:
1.43080 %
Andelstal, ägande:
1.41 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
417 kr/mån
5 000 kr/år
Driftskostnader totalt:
417 kr/mån
Förening:
Tågabackens Brf
Org.nr:
716406-8939

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar

Inga visningar

Karta