Mysigt radhus i populära och barnvänliga Ödåkra

Pris
1 395 000 kr
Boarea:
105 Kvm
Rum:
4 rum och kök

Alla bilder

Välkommen till dessa välplanerade 4 rum och kök på två plan med två badrum samt gott om förvaringsutrymmen. Nedre planet består av en hall och kök med läckert mörkt klinkergolv som sedan går ut till ekparkett i det generösa vardagsrummet. Här finns även ett helkaklat badrum, förråd och ett inglasat uterum. Från uterummet kommer du ut till en mysig
trädgård med en grön och härlig häckinramning. Ovanvåningen består av tre sovrum, badrum samt en mysig hall, perfekt för barnfamiljen. Välkommen att boka visning!

Lite av varje

Välkommen till Tellusgatan 119! En fin och grönskande gård välkomnar dig till dörren. I hallen finner du ett läckert mörkt klinkergolv som sträcker sig ända ut i köket.

Direkt till höger om hallen finner du bostadens hemtrevliga kök med goda arbetsytor. Köket som är öppet mot vardagsrum har en blandning av vita högglansiga luckor och ekluckor samt beigt kakel. Köket uppdaterades med nya vitvaror under de senaste åren med bl.a. dubbel kyl/frys från Samsung år 2016, spis år 2017, diskmaskinen år 2018.

I bostadens luftiga vardagsrum kan du ha över stora sällskap utan att det känns trångt. Här får du enkelt plats med ett större matbord där många goda middagar kan avnjutas och även en rejäl soffgrupp. Härifrån har du även utgång till bostadens  inglasade uterum och trädgård med ett rejält förråd. En lättskött trädgård med stora potential samt plats för en stor studsmatta som ger barnen många timmars lek och bus. Eller varför inte skapa din egna drömrabatten?

Direkt till vänster om hallen hittar vi ett helkaklat badrum med fräsha vita kakel och sobert gråa kIinker. Här finns dusch, wc,högglansig kommod, spegel och handukkstork.

Efter badrummet och precis under trappan till ovanvåningen får ytterkläderna plats i det praktiska förrådet. Badrummet med våtrumsmatta, vita kakelplattor och spotlights  taket har du rakt framför dig när du kommer upp för trappan.

På ovanvåningen hittar du tre sovrum varav ett är lite större med egen walk-in-closet och utsikt mot innergården. Första sovrummet till vänster är rymligt och kan användas som en barnkammare med gott om plats att växa i. Andra sovrummet är även den ett rymligt och lättmöblerat rum med utsikt över trädgården och grönskan. Här finns tre inbyggda garderober. Helt enkelt ett mycket bra, praktiskt och lungt boende där trivseln är hög.

Ödåkra/ Björka

Allmänt
Ödåkra ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum. Ödåkra genomkorsas av Västkustbanan (tåghållplats på pågatågslinjen mellan Ängelholm och Malmö) och ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4. Närheten till Helsingborg har gjort orten populär och det stora radhusområdet Björka byggde samman Väla Centrum med Ödåkra under 1980-talet och fler bostäder är under planering.

Ödåkra har i sin omgivning tre skogsdungar: Duvestubbeskogen, Björka skog och Väla skog. Duvestubbeskogen är ett populärt rekreationsområde med bänkar och anlagda stigar. Björka skog är kuperad och används i viss utsträckning för hästridning. Väla skog, söder om Ödåkra, är avsatt som naturreservat. Här finns bra promenadstigar och cykelväg.

Kommunikation
Ödåkra är väl kollektivtrafikförsörjt med tåg och buss. Härifrån går både Pågatåg och Öresundståg mot antingen Malmö i söder eller Ängelholm i norr. Stadsbusslinje 2 tar dig in till city och tillbaka igen. Från Hasslarp till Väla centrum via Ödåkra station går linje 94.

Närservice
Ödåkra centrum kring Ödåkrahallen finns, förutom affären, två pizzerior, ett café och en kiosk. Väla centrum, som är en del av Ödåkra, omfattar just nu 150 butiker.

Övrigt
Ödåkraområdet finns fem kommunala förskolor och Fleninge Förskola ( har platser, www.fleningeforskola.com). Dessutom finns familjedaghem. Gläntanskolan och Svensgårdsskolan två F-9-skolor.
En tredjedel av invånarna i Ödåkra är barn och ungdomar i åldern 0-19 år. Den stora utbyggnaden av bostäder under 1960-talet och decennierna därefter, med framför allt villabebyggelse, har bidragit till en relativt ung befolkning i Ödåkra. Av de över 5 000 invånarna i Ödåkra bor drygt 1 600 i "nya" Björka. Björka är den del av Ödåkra som växte fram under 1980- och 90-talet.

Brf Skogsgläntan

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen bedriver förvaltning av föreningens fastighet Myren 1. Föreningens fastighet är belägen på Tellusgatan 95-121 i Helsingborgs kommun. Föreningens säte är i Helsingborg.

Föreningen äger fastigheten Myren 1 med därpå uppförda 3 bostadshus, innehållande 53 st bostadslägenheter.

Byggnaderna har nybyggnadsår- och värdeår 1983.

Energiteknik AB har bistått styrelsen med ekonomisk och teknisk förvaltning. Energiteknik AB i Helsingborg har anlitats för att utföra fastighetens fastighetsskötsel.

Gemensam tvättstuga finns i huset. Garage finns, (kö till garageplats). P-platser finns till uthyrning och kostar 75kr/mån.

I föreningen finns det ett litet mindre gym att nyttja för föreningens medlemmar, en övernattningslägenhet samt en samligslokal.

Sanja Dedic
Sanja Dedic
Fastighetsmäklare
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Helsingborg
Stad:
Ödåkra
Område:
Ödåkra/Björka/Helsingborg
Församling:
Kropp
Postnummer:
254 72
Boarea:
105 Kvm (enligt föreningen)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
2
Tillträde:
Flexibel
Byggnadsår:
1984
Besiktigad:
190516
Fönster:
3-glas
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
2st
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Radon:
Radonmätning är ej utförd
Huvudsakligt väderstreck:
SV
Avgift:
7 006 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten & Kabel-TV
Ingår ej i avgiften:
Hushållsel
Andelstal, förening:
2.39000 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Reparationsfond:
0 kr
Känd avgiftsförändring:
Är idag inte känd
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
123
Energiprestanda:
123 kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Energideklarationsadress:
Tellusgatan 117, 254 72 Ödåkra
DRIFTSKOSTNAD El:
400 kr/mån
4 800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
Förening:
Brf Skogsgläntan
Org.nr:
716406-9648

Intresseanmälan

Det gick inte skicka in din anmälan.
Kolla så du fyllt i korrekt och försök igen.
Tack för din intresseanmälan!
Skickar

Budhistorik

  • 1
    Bud: 1 350 000 kr
    Datum: 2019-10-05 15:58
  • 2
    Bud: 1 325 000 kr
    Datum: 2019-09-22 19:57
NULL

Inga visningar

Karta