Sälj med oss på Nyvå

Kostnadsfri bostadsvärdering

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Så här går det till

1. Kostnadsfri värdering

Vi kommer hem till er, går igenom bostaden tillsammans och tar fram ett marknadsvärde för er bostad. Dessförinnan har vi analyserat marknaden, vi tar fram vad som sålts i området och jämför objekt för att få fram ett korrekt utgångspris.

2. Styling och konsultation

Ifall vi tillsammans kommer fram till att bostaden är i behov av styling skickar vi ut en professionell stylist för att er bostad skall uppnå sin fulla potential.

3. Fotografering och marknadsföring

Vår målsättning är att ni som säljare får högsta möjliga slutpris. För att uppnå det är marknadsföringen A och O. Vi lägger stor vikt vid att uppvisa er bostad på bästa vis. Vi anlitar marknadens vassaste fotografer och stylister samt presenterar bostaden i
de flesta kanaler så som Hemnet, tryckt media, sociala medier samt i våra TV-skärmar med tusentals passerande potentiella spekulanter dagligen.

4. Visning – team work

På visning är vi i vårt esse. Under visningen gäller det att som mäklare skapa en vision för spekulanterna. Detta är deras nya boende, få dem att se och känna just det. Vi arbetar i team och ger tid och uppmärksamhet till samtliga spekulanter på visningen. Vi är pålästa, kan bostaden området och ser till att samtliga frågor blir besvarade.

5. Budgivning

När det är dags för budgivning ser vi till att den är trygg och transparent. Samtliga bud framförs till säljaren och det är slutligen Du som säljare som bestämmer vilket bud som skall accepteras.

6. Kontraktsskrivning

Vi tar hand om kontraktsskrivningen och ser till det blir en trygg affär för bägge parter. Vi går igenom kontraktet och förklarar varje villkor så bägge parter förstår och är överens.

7. Tillträde

Tillsammans bokar vi in dagen för tillträdet. Det är på tillträdesdagen som köpet fullbordas, det vill säga hela köpeskillingen inbetalas och nycklar överlämnas till köparen. Vi sköter kontakten med banken och ser till att allt går rätt till för både köpare och säljare.